Siirry sisältöön
Pyydä tarjous varastohyllyistä

Tuotteet

Avullamme voit löytää yrityksellesi sopivan ratkaisun ja säästää selvää rahaa. Valikoimamme on laaja. Hoidamme asennukset sovitusti. Palveluihimme kuuluu maksuton kartoituskäynti, jonka aikana otamme mitat ja laadimme tarvittavat suunnitelmat. Tämän pohjalta laadimme tarjouksen.
Ostamme myös käytetyt varastohyllyt pois jaloistasi!

”Finlark Oy toteutti varastohyllyjemme uudelleen järjestelyn yhteistyössä kanssamme kustannustehokkaasti ja sovitussa aikataulussa. Autotehtaamme laajennusosaan he toteuttivat uuden varaston vastaamaan muuttuvia tarpeitamme. Lisäksi he toteuttivat Vantaan toimipaikkamme varastokalustuksen. Olemme tyytyväisiä että valitsimme Finlark Oy:n kumppaniksemme”.

-Ari Jonasson, autotehdas Carsport/ Jonasson Oy

Varastohylly ratkaisee säilytystarpeet tilassa kuin tilassa

Varastohyllyillämme ratkaiset vaativatkin säilytystarpeesi kustannustehokkaasti. Oli kyse sitten työkalujen, maalipurkkien, renkaiden tai esimerkiksi puutavaran säilyttämisestä, hyllymme auttavat pitämään tavaran järjestyksessä ja hyvässä kunnossa. Varastohyllyt auttavat myös tehostamaan tilan käyttöä: ahtaat tilat saa hyödynnettyä paremmin, kun tavarat ovat järjestyksessä.

Laajasta valikoimastamme löytyvät sopivat varastohyllyratkaisut monenlaisten yritysten tarpeisiin. Tarjolla on sekä uusia että hyväkuntoisia käytettyjä hyllyjä. Valitsemalla käytetyn hyllyn voit säästää huomattaviakin summia! Hyllyjä löytyy useilla eri kantavuuksilla.

Kauttamme on saatavilla niin yksittäisiä hyllyjä pienempiin tiloihin kuin kokonaisia hyllyjärjestelmiä suurempiin varastotiloihin. Hyllyvaihtoehtojemme avulla voimme tarvittaessa laajentaa jo olemassa olevaa hyllystöäsi tai tehdä kokonaan uuden hyllystön.

Valikoimiimme kuuluvat:

 • hyllyjen vuositarkastukset
 • hyllyjen kuntotarkastukset
 • pientavarahyllyt
 • varastohyllyt
 • arkistohyllyt
 • ulokehyllyt
 • kuormalavahyllyt
 • trukkilavahyllyt
 • lavahyllyt
 • läpivirtaushyllyt
 • siirtohyllyt
 • puutavarahyllyt
 • listahyllyt
 • oksahyllyt
 • optimihyllyt
 • syväkuormaushyllyt
 • orsihyllyt
 • rengashyllyt

Samalla kun asennamme sinulle uudet hyllyt, viemme halutessasi vanhat pois tieltä. Tyhjennämme puolestasi myös hallit ja varastotilat.


Laadukkaat ja tarpeeseen mukautuvat varastohyllyt kaikenlaisille yrityksille leipomosta konepajaan. Meiltä saat tavaran varastointiin tarkoitetut uudet ja käytetyt hyllyt sekä asennus- ja korjauspalvelun, sekä hyllyjen vuositarkastukset.

Kysy lisää

Hyllyt toimitettuna ja asennettuna

Meidän kauttamme saat varastohyllyt kaikista merkeistä työmaalle toimitettuna ja tarvittaessa myös valmiiksi asennettuna. Voit tilata meiltä yksittäisen hyllyn tai kokonaisen hyllyratkaisun. Tarjoamme maksuttoman kartoituskäynnin, jotta varmistamme, että saat juuri oikeanlaisen ratkaisun, joka palvelee tarpeitasi ja sopii varastotiloihisi. Toimimme koko Suomen alueella.

Vuositarkastukset

Suoritamme kaikkiin hyllymerkkeihin vuositarkastuksia sekä korjauksia. Meiltä saat tarkan tarkastusraportin, josta selviää hyllyjesi nykykunto.

Hyllystandardit

Meiltä löytyy molempia hyllystandardeja, FIN-lava- ja EUR-lavahyllyjä. Varastohyllyn vaakapalkin pituus määritellään sen perusteella, montako lavaa hyllylle mahtuu vierekkäin. FIN-lavat ovat pikkuhiljaa vaihtuneet EUR-lavoiksi, jotka ovat hieman pienempiä, joten myös hyllyjen standardit ovat muuttuneet. FIN-lavojen käyttö on vähentynyt. Pystymme toimittamaan molempia standardeja uutena ja käytettynä.

Käytetyt varastohyllyt

Meiltä saat myös käytetyt varastohyllyt kaikista hyllytyypeistä ja -merkeistä. Toimitus- ja asennuspalvelumme koskee myös käytettyjä tuotteita. Lisäksi ostamme asiakkailtamme käytettyjä hyllyjä uudelleen kiertoon. Eri hyllymerkkien yhdistäminen ei toimi saumattomasti, joten on tärkeää, että hyllyt ovat samaa merkkiä. Jos edessä on hyllystön laajennus, kannattaa tunnistuttaa nykyiset hyllyt meillä. Jos hyllyissä ei ole tunnistetta, meille voi lähettää kuvan, jonka avulla tunnistamme, mistä hyllymerkistä on kyse.

Uudet ja käytetyt kuormalavahyllyt

Meiltä saat laadukkaat kuormalavahyllyt kaikenlaisille yrityksille alasta riippumatta. Toimitamme ja asennamme tarpeisiisi sopivat uudet ja käytetyt kuormalavahyllyt ympäri Suomen.

Kuormalavahyllyt palvelevat parhaiten yrityksiä, jotka varastoivat tavaraa ja käsittelevät sitä esimerkiksi trukilla. Hyllyistä käytetäänkin myös nimityksiä lavahylly, trukkilavahylly, trukkihylly tai raskashylly. Voimme toimittaa asiakkaallemme yksittäisen hyllyn tai suunnitella ja toteuttaa avaimet käteen -periaatteella hyllykokonaisuuden, joka palvelee hänen varastointitarpeitaan mahdollisimman hyvin. Tarjoamme ilmaiset kartoituskäynnit kaikkialle Suomeen!

Kysy lisää

Maksuton kartoituskäynti

Tarjoamme asiakkaillemme maksuttoman ja asiantuntevan kartoituskäynnin, jonka puitteissa käymme läpi asiakkaan tarpeet ja varastotilat sekä otamme tarvittavat mitat. Meillä on erinomainen hyllytuntemus ja pystymme vastaamaan vaativiinkin tarpeisiin. Teemme kartoituskäyntejä ympäri Suomen.

Teemme kartoituskäynnin pohjalta asiakkaallemme hyllysuunnitelman. Se voidaan tehdä asiakkaan toimittaman pohjakuvan perusteella, mutta jos pohjakuvaa ei ole, otamme varastotilasta mitat, ja teemme suunnitelman sen perusteella. Kuormalavahyllyt asemoidaan suunnitelmaan ja se käydään asiakkaan kanssa läpi.

Käytetyt kuormalavahyllyt

Ostamme asiakkailtamme käytetyt kuormalavahyllyt, jotka myymme uudelleen käytettäviksi. Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun: tulemme paikalle sovittuna ajankohtana, puramme hyllyt sekä kuljetamme ne pois omalla kalustolla.

Meidän kauttamme voit myös ostaa käytettyjä kuormalavahyllyjä kaikista hyllytyypeistä ja -merkeistä. Autamme löytämään oikeat hyllyratkaisut, jotka tukevat juuri sinun varastointitarpeitasi. Kysy lisää!

Varaosat, lisävarusteet, korjaus ja tarkastukset

Tarjoamme kuormalavahyllyjen tarkastus- ja korjauspalvelua läpi Suomen. Meiltä löytyvät myös varaosat kaikkiin hyllymerkkeihin.

Saat meiltä myös lisävarusteet kaikkiin varastohyllyihin. Jos tarvitset esimerkiksi törmäyssuojia, voimme myydä niitä aina yhdestä kappaleesta ylöspäin. Kysy lisää valikoimastamme!

Meiltä saat uudet ja käytetyt ulokehyllyt pitkän- ja levytavaran varastointiin. Autamme oikeiden tuotteiden valinnassa ja teemme hyllysuunnitelman. Meiltä saat toimituksen, asennuksen ja korjauksen koko Suomen alueella!

Kysy lisää

Laadukkaat ulokehyllyt ovat monikäyttöisiä

Ulokehyllyt sopivat esimerkiksi putkien ja puu- tai levytavaran, kuten alumiini- ja peltilevyjen, varastoimiseen. Teemme tarjouksen räätälöidysti asiakkaan varastoiman tavaran mukaan, sillä varastoitavan tavaran paino ja koko vaikuttavat hyllyvalintoihin. Ulokehyllyjä on saatavilla yksi- ja kaksipuoleisena.

Hyllyt sisä- tai ulkokäyttöön

Ulokehyllyt voidaan sijoittaa sisätiloihin tai ulos, esimerkiksi ulkokatokseen. Jos hyllyt laitetaan ulos, niihin tehdään päälle peltikate eli sääsuojakatos.

Meiltä saat myös hyllyihin kokonaisvaltaisen asennuspalvelun kaikkialle Suomeen. Toimitamme oikein mitoitetut ulokehyllyt, ja asennamme ne käyttövalmiiksi. Meiltä saat myös korjauspalvelun, varaosat ja lisätarvikkeet.

Käytetyt ulokehyllyt

Tarjoamme alati vaihtuvat käytetyt ulokehyllyt kaikista koko luokista.

Hyllytyyppejä ovat kevyet, keskiraskaat ja raskaat hyllyt.

Finlarkilta kokonaisvaltainen palvelu

Finlark on hyllyjen myyntiin ja asentamiseen erikoistunut yritys. Meillä on vuosien kokemus hyllyjen parista, ja teemme tätä työtä jo toisessa polvessa. Meillä on laaja yhteistyöverkosto ja pystymme toimimaan joustavasti koko Suomen alueella. Meiltä uudet ja käytetyt varastohyllyt.

Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti: tarjoamme ilmaisen kartoituskäynnin, neuvontapalvelun, varastojen ja hallien tyhjennykset, käytettyjen ja uusien hyllyjen myynnin ja asennuksen, korjauspalvelun ja varaosat sekä tarkastukset. Jos etsit toimivia hyllyratkaisuja ja ammattimaista kumppania, ota meihin yhteyttä soittamalla tai sähköpostitse.

Nopea kartoituskäynti, toimitus ja asennus

Yrityksemme vahvuuksia on kokemuksen mukanaan tuoma ammattitaito, nopeus ja ymmärrys löytää asiakkaalle kustannustehokas ratkaisu. Laajassa valikoimassamme on useita vaihtoehtoisia hyllyratkaisuja.

Meillä on myös mahdollisuus tehdä hyllyjärjestelmän suunnittelemiseksi ja mittojen ottamiseksi maksuton kartoituskäynti nopeallakin aikataululla. Asennukset hoidamme kuten asiakkaan kanssa on sovittu. Samalla kun asennamme uudet hyllyt, ostamme halutessasi vanhat hyllenne.

Ostamme käytettyjä varastohyllyjä

Ostamme jatkuvasti käytettyjä, hyväkuntoisia varastohyllyjä. Mikäli yritykselläsi on hyllyjä, joita et enää tarvitse tai jotka ovat tielläsi, ota yhteyttä, niin autamme sinua pääsemään vanhoista hyllyistä eroon. Katsotaan yhdessä sopiva korvaus käytetyistä hyllyistä!

Tarvitsetko uusia tai käytettyjä varastohyllyjä tai niiden tarkastuksia kustannustehokkaasti ja nopeasti?

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.