Meiltä saat laadukkaat kuormalavahyllyt kaikenlaisille yrityksille alasta riippumatta. Toimitamme ja asennamme tarpeisiisi sopivat uudet ja käytetyt kuormalavahyllyt ympäri Suomen.

Pyydä tarjous kuormalavahyllyistä

Kuormalavahyllyt palvelevat parhaiten yrityksiä, jotka varastoivat tavaraa ja käsittelevät sitä esimerkiksi trukilla. Hyllyistä käytetäänkin myös nimityksiä lavahylly, trukkilavahylly, trukkihylly tai raskashylly. Voimme toimittaa asiakkaallemme yksittäisen hyllyn tai suunnitella ja toteuttaa avaimet käteen -periaatteella hyllykokonaisuuden, joka palvelee hänen varastointitarpeitaan mahdollisimman hyvin. Tarjoamme ilmaiset kartoituskäynnit kaikkialle Suomeen!


FIN- ja EUR-lavahyllyt

Meidän kauttamme saat FIN- ja EUR-lavahyllyt kaikissa merkeissä, uutena ja käytettyinä. EUR-lavat ovat hieman pienempiä, joten myös hyllystandardit ovat vuosien saatossa muuttuneet. Toimitamme käytetyt hyllyt muutamassa arkipäivässä, ja uudet hyllyt 4-10 viikossa.


Maksuton kartoituskäynti

Tarjoamme asiakkaillemme maksuttoman ja asiantuntevan kartoituskäynnin, jonka puitteissa käymme läpi asiakkaan tarpeet ja varastotilat sekä otamme tarvittavat mitat. Meillä on erinomainen hyllytuntemus ja pystymme vastaamaan vaativiinkin tarpeisiin. Teemme kartoituskäyntejä ympäri Suomen.


Teemme kartoituskäynnin pohjalta asiakkaallemme hyllysuunnitelman. Se voidaan tehdä asiakkaan toimittaman pohjakuvan perusteella, mutta jos pohjakuvaa ei ole, otamme varastotilasta mitat, ja teemme suunnitelman sen perusteella. Kuormalavahyllyt asemoidaan suunnitelmaan ja se käydään asiakkaan kanssa läpi.

Kysy lisää

Käytetyt kuormalavahyllyt

Ostamme asiakkailtamme käytetyt kuormalavahyllyt, jotka myymme uudelleen käytettäviksi. Voimme tulla purkamaan hyllyt paikan päälle ja tehdä tarvittaessa myös tavarantyhjennyksen. Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun: tulemme paikalle sovittuna ajankohtana, tyhjennämme ja puramme hyllyt sekä kuljetamme ne pois.

Meidän kauttamme voit myös ostaa käytettyjä kuormalavahyllyjä kaikista hyllytyypeistä ja -merkeistä. Autamme löytämään oikeat hyllyratkaisut, jotka tukevat juuri sinun varastointitarpeitasi. Kysy lisää!

Varaosat, lisävarusteet ja korjaus

Tarjoamme myös kuormalavahyllyjen korjauspalvelua läpi Suomen. Korjaamme hyllyjä asiakkaan luona. Meiltä löytyvät myös varaosat kaikkiin hyllymerkkeihin.

Saat meiltä myös lisävarusteet kaikkiin varastohyllyihin. Jos tarvitset esimerkiksi vaakapalkkeja, voimme myydä niitä aina yhdestä kappaleesta ylöspäin. Kysy lisää valikoimastamme!

Kysy lisää

Finlark neuvoo ja palvelee

Olemme varastointiin tarkoitettujen hyllyratkaisuiden erityisasiantuntijoita ja tähtäämme asiakkaidemme kokonaisvaltaiseen palveluun. Se sisältää maksuttoman kartoituskäynnin, neuvonnan, hyllysuunnitelman rakentamisen, tuotteiden toimituksen, asennuksen ja korjauksen. Meillä on kokemusta hyllyjen parista vuosien ajalta.

Meiltä saat uudet ja käytetyt kuormalavahyllyt, muut varastointiin sopivat hyllyt sekä lisävarusteet ja varaosat. Autamme mielellämme oikeiden tuotteiden valinnassa, joten soita ja kysy lisää. Olemme ammattimainen toimija, jolle asiakas ja oikeiden hyllyratkaisuiden löytäminen ovat etusijalla.