Meiltä saat uudet ja käytetyt ulokehyllyt pitkän ja levytavaran varastointiin. Autamme oikeiden tuotteiden valinnassa ja teemme hyllysuunnitelman. Meiltä saat toimituksen, asennuksen ja korjauksen koko Suomen alueella!

Pyydä tarjous ulokehyllyistä

Laadukkaat ulokehyllyt ovat monikäyttöisiä

Ulokehyllyt sopivat esimerkiksi putkien ja puu- tai levytavaran, kuten alumiini- ja peltilevyjen, varastoimiseen. Teemme tarjouksen räätälöidysti asiakkaan varastoiman tavaran mukaan, sillä varastoitavan tavaran paino ja koko vaikuttavat hyllyvalintoihin. Ulokehyllyjä on saatavilla yksi- ja kaksipuoleisena.


Hyllytyyppejä ovat kevyet, keskiraskaat ja raskaat hyllyt.


Kysy lisää

Hyllyt sisä- tai ulkokäyttöön

Ulokehyllyt voidaan sijoittaa sisätiloihin tai ulos, esimerkiksi ulkokatokseen. Jos hyllyt laitetaan ulos, niihin tehdään päälle peltikate eli sääsuojakatos. Asiakas tilaa pellit itse, mutta me voimme tarvittaessa tehdä asennuksen.

Meiltä saat myös hyllyihin kokonaisvaltaisen aesnnuspalvelun kaikkialle Suomeen. Toimitamme tarkkaan ja asiakaskohtaisesti valitut ulokehyllyt, ja asennamme ne käyttövalmiiksi. Meiltä saat myös korjauspalvelun, varaosat ja lisätarvikkeet.

Käytetyt ulokehyllyt

Tarjoamme uudet ja käytetyt ulokehyllyt kaikista kokoluokista. Eri hyllymerkit eivät sovi keskenään yhteen, joten on tärkeää, että hyllystöä jatkettaessa valitaan oikeanlainen hyllylaatu. Hyllyissä on tunniste, jonka avulla oikea hyllymerkki voidaan selvittää, mutta meille voi myös lähettää valokuvan, jonka perusteella pystymme tunnistamaan hyllyn.

Kysy lisää

Kokonaisvaltainen palvelu Finlarkilta

Meiltä saat samasta paikasta hyllyalueen kartoituksen ja mittauksen, hyllyratkaisun suunnittelun, toimituksen ja asennuksen. Kun kaikki vaiheet tehdään kerralla oikein, asiakkaalta säästyy aikaa ja rahaa. Olemme hyllyalan kokeneita ammattilaisia, joten autamme asiakastamme löytämään juuri oikeat hyllyratkaisut.

Meiltä saat laadukkaat varastohyllyt, kuten ulokehyllyt. Kysymme asiakkailtamme aina varastoitavan tavaran laadun, tekniset ominaisuudet ja kuorman painon. On tärkeää, että kannattavuuslaskelmat on tehty oikein ja ne pitävät, jotta hyllyt palvelevat tarkoitustaan parhaalla mahdollisella tavalla.