Laadukkaat ja tarpeeseen mukautuvat varastohyllyt kaikenlaisille yrityksille leipomosta konepajaan. Meiltä saat tavaran varastointiin tarkoitetut uudet ja käytetyt hyllyt sekä asennus- ja korjauspalvelun!

Pyydä tarjous varastohyllyistä

Hyllyt toimitettuna ja asennettuna

Meidän kauttamme saat varastohyllyt kaikista merkeistä työmaalle toimitettuna ja tarvittaessa myös valmiiksi asennettuna. Voit tilata meiltä yksittäisen hyllyn tai kokonaisen hyllyratkaisun. Tarjoamme maksuttoman kartoituskäynnin, jotta varmistamme, että saat juuri oikeanlaisen ratkaisun, joka palvelee tarpeitasi ja sopii varastotiloihisi. Toimimme koko Suomen alueella.


Tuotteemme:

Meiltä saat kaikenlaiset varastohyllyt, kuten tilavat rengashyllyt. Muokkaamme käytetystä kuormalavahyllystä järeää rengashyllyä, joka soveltuu autokorjaamoille, rengasliikkeille, autoliikkeille ja kaikille, jotka toimivat auton renkaiden parissa. Kysy lisää!

  • kuormalavahyllyt
  • pientavarahyllyt
  • ulokehyllyt
  • siirtohyllyt
  • kelahyllyt
  • rengashyllyt
Kysy lisää

Hyllystandardit

Meiltä löytyy molempia hyllystandardeja, FIN-lava- ja EUR-lavahyllyjä. Varastohyllyn vaakapalkin pituus määritellään sen perusteella, montako lavaa hyllylle mahtuu vierekkäin. FIN-lavat ovat pikkuhiljaa vaihtuneet EUR-lavoiksi, jotka ovat hieman pienempiä, joten myös hyllyjen standardit ovat muuttuneet. FIN-lavojen käytettö on vähentynyt. Pystymme toimittamaan molempia standardeja uutena ja käytettynä.

Käytetyt varastohyllyt

Meiltä saat myös käytetyt varastohyllyt kaikista hyllytyypeistä ja -merkeistä. Toimitus- ja asennuspalvelumme koskee myös käytettyjä tuotteita. Lisäksi ostamme asiakkailtamme käytettyjä hyllyjä uudelleen kiertoon.Eri hyllymerkkien yhdistäminen ei toimi saumattomasti, joten on tärkeää, että hyllyt ovat samaa merkkiä. Jos edessä on hyllystön laajennus, kannattaa tunnistuttaa nykyiset hyllyt meillä. Jos hyllyissä ei ole tunnistetta, meille voi lähettää kuvan, jonka avulla tunnistamme, mistä hyllymerkistä on kyse.

Kysy lisää

Finlarkilta kokonaisvaltainen palvelu

Finlark on hyllyjen myyntiin ja asentamiseen erikoistunut yritys. Meillä on vuosien kokemus hyllyjen parista, ja teemme tätä työtä jo toisessa polvessa. Meillä on laaja yhteistyöverkosto ja pystymme toimimaan joustavasti koko Suomen alueella. Käytetyt varastohyllyt toimitamme muutamassa arkipäivässä, uusien toimitus kestää noin 4-10 viikkoa.


Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti: tarjoamme ilmaisen kartoituskäynnin, neuvontapalvelun, käytettyjen ja uusien hyllyjen myynnin ja asennuksen, korjauspalvelun ja varaosat. Jos etsit toimivia hyllyratkaisuita ja ammattimaista kumppania, ota meihin yhteyttä soittamalla tai sähköpostitse.